Springkussen Octopus

125,- incl. BTW

6.0m x 6.0m x 2.9m (LxBxH opgeblazen)
1.2m x 1.4m (DxL opgerold)
Incl. blower
10 personen
NEN-EN 14960 certificaat

Bezorging

De bezorgkosten zijn op basis van een kilometervergoeding. Deze worden na het doen van een bestelling op de website door ons vastgesteld en toegevoegd aan de factuur. Kiest u voor bezorging komt de eventuele kilometervergoeding dus nog bij het totaalbedrag van de bestelling. Wij nemen hiervoor contact met u op na het doen van een bestelling via de website en sturen u een factuur inclusief de vastgestelde kilometervergoeding.

De kilometervergoedingen zijn als volgt (gerekend vanaf gekozen vestiging):

Tot 10km*€15
Tot 25km*€30
Tot 50km*€50
Meer dan 50kmIn overleg

*Bij een bestelling boven de €500 is de kilometervergoeding tot 50km gratis

1. Datum
Categorie:

Beschrijving

Opblaasbaar speeleiland Octopus

Dit opblaasbaar Speeleiland Octopus is een echte publiekstrekker door zijn heldere kleuren en de grote opvallende octopus in het midden van de attractie. Het speeleiland zorgt voor veel speelplezier voor de (jonge) kinderen.

Veel Speelmogelijkheden

De attractie biedt niet één maar wel liefst zes speelmogelijkheden! Kinderen kunnen spelen en klimmen op onderdelen zoals een klimhelling, kruiptunnel en andere leuke onderdelen.

De grote opblaasbare octopus in het midden van de attractie verbindt alle onderdelen en voert de lucht aan door middel van zijn tentakels. De stormbaan attractie is gemakkelijk neer te zetten en kinderen zullen er lang plezier van hebben.

Extra informatie

Gewicht100 kg
afmetingen

6.0m x 6.0m x 2.9m (LxBxH)

afmetingen opgerold

1.2m x 1.4m (DxL)

aantal blowers

1 (15 kg)

opzettijd

15 min. (2 personen)

capaciteit

10 personen

certificaat

NEN-EN 14960