Sarah op wijnvat

40,- incl. BTW

Kan worden geleverd met banners voor 25, 40, 50 en 65 jaar
Incl. blower en verankeringsmateriaal

Bezorging

De bezorgkosten zijn op basis van een kilometervergoeding. Deze worden na het doen van een bestelling op de website door ons vastgesteld en toegevoegd aan de factuur. Kiest u voor bezorging komt de eventuele kilometervergoeding dus nog bij het totaalbedrag van de bestelling. Wij nemen hiervoor contact met u op na het doen van een bestelling via de website en sturen u een factuur inclusief de vastgestelde kilometervergoeding.

De kilometervergoedingen zijn als volgt (gerekend vanaf gekozen vestiging):

Tot 10km*€15
Tot 25km*€30
Tot 50km*€50
Meer dan 50kmIn overleg

*Bij een bestelling boven de €500 is de kilometervergoeding tot 50km gratis

1. Datum
Categorieën: ,

Beschrijving

Opblaasbare pop – Sarah

De originele Sarah, maar dan op een wijnvat. Wie herkent ze niet? Bij een speciale leeftijd hoort ook een speciale verrassing. Ook al verwacht de gelukkige al iets. Een Opblaasbare Pop – Sarah op een wijnvat is toch net even wat anders. De pop is 3,8m hoog.

De pop is natuurlijk gericht voor de verhuur voor een 50 jarige maar is ook voor andere leeftijden geschikt. Door de meegeleverde banners is deze ook voor andere leeftijden inzetbaar, wij hebben banners voor 25, 40, 50 en 65 jaar.

De Sarah pop wordt overeind gehouden door middel van een 380 Watt meegeleverde blower. Om te voorkomen dat de opblaasbare pop wegwaait tijdens diverse weersomstandigheden is de pop te verankeren met het meegeleverde veranker materiaal.

Extra informatie

Gewicht10 kg
aantal blowers

1 (1, 5 kg)

opzettijd

5 min. (1 persoon)