Levend tafelvoetbal

145,- incl. BTW

12.4m x 7.0m x 2.0m (LxBxH opgeblazen)
1.2m x 1.4m (DxL opgerold)
Incl. blower
10 personen

Bezorging

De bezorgkosten zijn op basis van een kilometervergoeding. Deze worden na het doen van een bestelling op de website door ons vastgesteld en toegevoegd aan de factuur. Kiest u voor bezorging komt de eventuele kilometervergoeding dus nog bij het totaalbedrag van de bestelling. Wij nemen hiervoor contact met u op na het doen van een bestelling via de website en sturen u een factuur inclusief de vastgestelde kilometervergoeding.

De kilometervergoedingen zijn als volgt (gerekend vanaf gekozen vestiging):

Tot 10km*€15
Tot 25km*€30
Tot 50km*€50
Meer dan 50kmIn overleg

*Bij een bestelling boven de €500 is de kilometervergoeding tot 50km gratis

1. Datum
Categorie:

Beschrijving

Opblaasbaar levend tafelvoetbal spel

Dit leuke, sportieve levend tafelvoetbal spel is gebaseerd op het tafelvoetbal spel, maar het leuke aan dit spel is dat de spelers de levende voetballers zijn! De spelers zitten met handvatten vast aan de ‘stangen’ binnen de boarding. Door ons unieke schuifsysteem kunnen spelers gemakkelijk en snel heen en weer schuiven. Door de hoge boarding zal de bal niet zo snel buiten het veld worden getrapt. Doel van het levend tafelvoetbal spel? Scoor met je team zo veel mogelijk doelpunten!

Compleet geleverd voetbalspel

Het voetbalspel wordt compleet geleverd met blower en speeltouwen, welke met haken vastgemaakt kunnen worden aan de boarding. Het spel kan echter ook gespeeld worden zonder de speeltouwen en daardoor als ‘gewone’ voetbalboarding worden ingezet.

Extra informatie

Gewicht120 kg
afmetingen

12.4m x 7.0m x 2.0m (LxBxH)

afmetingen opgerold

1.2m x 1.4m (DxL)

aantal blowers

1 (15 kg)

opzettijd

15 min. (1-2 personen)

capaciteit

10 personen