Stormbaan Dubbel 27m

380,- incl. BTW

27.0m x 4.3m x 5.2m (LxBxH opgeblazen)
1.2m x 1.4m (DxL opgerold) (3 stuks)
Incl. 4 blowers
2 personen
NEN-EN 14960 certificaat

Bezorging

De bezorgkosten zijn op basis van een kilometervergoeding. Deze worden na het doen van een bestelling op de website door ons vastgesteld en toegevoegd aan de factuur. Kiest u voor bezorging komt de eventuele kilometervergoeding dus nog bij het totaalbedrag van de bestelling. Wij nemen hiervoor contact met u op na het doen van een bestelling via de website en sturen u een factuur inclusief de vastgestelde kilometervergoeding.

De kilometervergoedingen voor stormbanen zijn als volgt (gerekend vanaf gekozen vestiging):

Tot 10km*€25
Tot 25km*€50
Tot 50km*€75
Meer dan 50kmIn overleg

*Bij een bestelling boven de €500 is de kilometervergoeding tot 50km gratis

1. Datum
Categorie:

Beschrijving

Grote dubbele stormbaan

De Stormbaan 27m Dubbel is een echte uitdaging! Door zijn afmeting van maar liefst 27 meter lang is de stormbaan een attractie waar men niet omheen kan. De dubbele stormbaan biedt extra vermaak doordat er niet één, maar twee afzonderlijke banen zijn aangebracht. Hierdoor is de stormbaan extra leuk tijdens zeskampen en sportdagen. Door zijn neutrale uitstraling is de dubbele stormbaan breed inzetbaar.

Veel obstakels, extra uitdagend!

Op de stormbaan zijn verschillende obstakels geplaatst, zoals een klim- en glijhelling, pilaren, poorten, ballen en klimmuren. Dit maakt de stormbaan extra uitdagend. Betreed met twee personen tegelijk de stormbaan en probeer zo snel mogelijk alle obstakels te overwinnen. Wie dit als snelste doet en dus als eerste het einde van de baan haalt is de winnaar.
De Stormbaan 27m Dubbel is een leuke attractie voor jongere kinderen, maar zeker ook voor volwassenen!
Net als onze andere langere stormbanen wordt ook deze attractie in drie delen geleverd om de hanteerbaarheid te vergroten.

Extra informatie

Gewicht660 kg
afmetingen

27.0m x 4.3m x 5.2m (LxBxH)

afmetingen opgerold

1.2m x 1.4m (DxL) (3 stuks)

aantal blowers

4 (15 kg p/s)

opzettijd

15 min. (2-3 personen)

capaciteit

2 personen

certificaat

NEN-EN 14960