Mega Jungle Stormbaan

46.5m x 3.8m x 7.5m (LxBxH opgeblazen)
1.6m x 1.8m (DxL opgerold) (4 stuks)
Incl. 6 blowers
6 personen
NEN-EN 14960 certificaat

Bezorging

De bezorgkosten zijn op basis van een kilometervergoeding. Deze worden na het doen van een bestelling op de website door ons vastgesteld en toegevoegd aan de factuur. Kiest u voor bezorging komt de eventuele kilometervergoeding dus nog bij het totaalbedrag van de bestelling. Wij nemen hiervoor contact met u op na het doen van een bestelling via de website en sturen u een factuur inclusief de vastgestelde kilometervergoeding.

De kilometervergoedingen voor stormbanen zijn als volgt (gerekend vanaf gekozen vestiging):

Tot 10km*€25
Tot 25km*€50
Tot 50km*€75
Meer dan 50kmIn overleg

*Bij een bestelling boven de €500 is de kilometervergoeding tot 50km gratis

1. Datum
Categorie:

Beschrijving

Mega Jungle-stormbaan

Deze stormbaan in Jungle-thema is een indrukwekkende en bovenal erg uitdagende attractie. Met zijn lengte van maar liefst 46,5 meter is de stormbaan zeker niet onopvallend te noemen! Op de buitenwanden zijn mooie full-colour animaties te zien die de stormbaan extra aantrekkelijk maken.

Urenlang speelplezier met veel verschillende obstakels

Op de stormbaan zijn o.a. diverse obstakels, glij- en klimonderdelen, megaballen en kruipmuren geplaatst waar onder, over, langs en doorheen geklauterd en gekropen moet worden om het einde van de baan te kunnen bereiken.

De stormbaan zorgt voor veel competitiestrijd. Start met twee of meer personen tegelijk en zorg dat je als eerste bij het einde bent om zo het spel te winnen!

Deze grote stormbaan is vooral voor jong volwassenen en volwassenen erg geschikt en kan ingezet worden op verschillende (sport)evenementen of activiteiten.

Stormbaan onderdelen

De Mega Run Jungle is in totaal 46,5 meter lang en bestaat uit drie onderdelen: de Basejump, de Jumpingballs en de Adventure Track.

Extra informatie

Gewicht800 kg
afmetingen

46.5m x 3.8m x 7.5m (LxBxH)

afmetingen opgerold

1.6m x 1.8m (DxL) (4 stuks)

aantal blowers

6 (15 kg p/s)

opzettijd

30 min. (3-5 personen)

capaciteit

6 personen

certificaat

NEN-EN 14960