Stormbanen

Bij Van den Berg Verhuur kun je verschillende spectaculaire stormbanen huren. Onze opblaasbare stormbanen staan garant voor urenlang speelplezier voor jong én oud! Wij verhuren al survivalbanen vanaf slechts 180,- per dag.

Waarom een stormbaan huren?

Een stormbaan is een geweldige aanvulling voor ieder evenement! Er kunnen twee deelnemers tegelijk op de hindernisbaan, waarbij ze beiden moeten proberen om het eerste de andere kant te bereiken. Je zult zien dat iedereen, jong en oud, meteen ontzettend enthousiast en competitief wordt bij het zien van een opblaasbare survivalbaan.

De stormbaan is daarom ontzettend geschikt voor schoolevenementen, bedrijfsuitjes en open dagen. Perfect als je een dynamische activiteit wil toevoegen aan je evenement!

Soorten stormbanen

In ons unieke assortiment hebben we stormbanen in verschillende lengtes en thema’s. Onze kleinste survivalbaan is 9 meter lang en onze langste, de Mega Jungle Stormbaan, wel 46 meter! Met de keuze tussen verschillende onderwerpen, zoals een haai-, cowboy- of piratenthema hebben we altijd een mooie stormbaan voor jouw evenement.

Interactive playsystems

Maak de stormbaan interactief met Interactive Playsystems! Met dit systeem kunnen teams tegen elkaar strijden en wordt de score automatisch bijgehouden op het meegeleverde scorebord. Hiermee zorg je voor nóg meer competitie en enthousiasme bij de deelnemers!

Veiligheid

Al onze stormbanen hebben een veiligheidscertificaat. De hoge survivalbanen zijn daarom bijvoorbeeld uitgerust met netten zodat deelnemers er niet af kunnen vallen. Hierdoor kun je de attracties gerust op je evenementen neerzetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat er ongelukken gebeuren.

Bezorgen en opbouwen

Omdat een evenement organiseren vaak al genoeg werk is, neemt Van den Berg Verhuur graag alle zorg uit handen. We bieden tegen een kleine meerprijs bezorging en opbouw van de stormbanen aan. Je kunt deze opties selecteren bij het bestellen op onze website. Na het bestellen nemen wij contact met je op zodat we de attractie kunnen komen brengen op een moment dat het jou goed uitkomt.